Kategoriat
Uncategorized

Vaasan Vuoden Työnantaja finalistit on valittu!

Vaasan Vuoden Työnantaja 2018 -kilpailun finalistit on valittu. Tämän vuoden finalistit aakkosjärjestyksessä ovat:

  • Oy Gambit Labs Ab
  • HT Laser Oy
  • OK Perintä
  • Prisma Vaasa

Finalistit valittiin perustuen tehtyihin ilmiantoihin perusteluineen sekä ilmiannettujen yritysten tietoihin. Lopputuloksena tämän vuoden finalistien joukossa on kattava joukko eri toimialojen yrityksiä. Jokaisella finalistilla on vakuuttavat näytöt hyvästä työnantajuudesta ja omanlaisensa näkökulma asiaan.

Vuoden Työnantaja -kilpailun finalistivaiheessa tutustutaan kuhunkin finalisteista tarkemmin haastattelun ja finalistikyselyn muodossa. Taustatyön jälkeen kilpailun raati valitsee Vuoden Työnantajan ja mahdolliset kunniamaininnan saajat. Lopulliset tulokset julkistetaan 11.12.

Onnea kaikille finalisteille!