Kategoriat
JÄSENTAPAHTUMAT KOKOUKSET

Vauhdikas vuosikokous

Vaasan Nuorkauppakamarin vuosikokous käynnistettiin tällä kertaa hieman erilailla, nimittäin JCI Vaasa sohvaperunoina. Istahdimme tyytyväisesti sohvaan ja katsoimme ”The Box” promo-videon viimeisen ilmoittautumispäivän kunniaksi. Eikä me vaasalaiset vielä senkään jälkeen malttaneet istahtaa kokouspöydän ääreen, vaan ensin vedettiin hallitusakatemiassa oppimamme tanssi mallikkaasti koko porukalla läpi.

Kokouksen aikana kävimme luonnollisesti myös tavanomaiset käsiteltävät asiat läpi ja katsottiin ensimmäisenä hieman taustapeiliin ja viime vuotta. 2018 oli hieno vuosi meidän kamarille; meidän Michaela Palmbergistä valittiin kansallinen DP Kasva! kokouksen yhteydessä ja meidän jäsenmäärä kasvoi 21 kpl ja näin ollen saavutettiin äänimäärän kasvu virallisissa kokouksissa. Järjestimme paljon yritysvierailuja ja koulutuksia mm. Lean-koulutuksen. Projektejakin meillä Vaasassa oli useampi mm. Päivä Johtajana, Joulupuu ja Vaasan Vuoden Työnantaja. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa että jäsenemme saivat viime vuonna uutta motivaatiota työhönsä, uusia työpaikkoja ja jäsentemme yritykset ovat kasvaneet. Vuodelle asetetut tavoitteet täyttyivät monilta osin.

Suunta 2019 vuodelle on selkeä, haemme kasvua ja kamarillemme rakennetaan strategia jonka työryhmä onkin jo kertaalleen kokoontunut, tästä työryhmästä lähetämme myös kaksi henkilöä Strategia!-koulutukseen joista toinen on projektin vetäjä. Vaasan kamari on tänä vuonna saanut jo useamman uuden yhteistyökumppanin, joista yksi on Vaasa Insider-lehti johon nyt kirjoitamme joka kuukausi kolumnin toivomme että saisimme näin lisää kiinnostuneita tarttumaan nuorkauppakamari toimintaan! Tavoitteenamme on että saisimme tänä vuonna 10 uutta koejäsentä! Tervetuloa tutustumaan Vaasan kamarin toimintaan, kyllä me välillä maltamme istua ihan paikallammekin!

Hanna Niemi-Korpi
LIO 2019
Vaasan Nuorkauppakamari