Johtajuusakatemia 2021

Johtajuusakatemia 2021 järjestetään työtä pelkäämättömässä Vaasassa 20.-22.22.2020. Johtajuusakatemian tavoitteena on saada keinoja oman johtajuuden kehittämiseen, tiimijohtamiseen sekä strategian viemiseen käytäntöön. Johtajuusakatemiassa opitaan ihmisten johtamista, sitouttamista, motivaatiotekijöiden löytämistä sekä erilaisia johtajuuden työkaluja.

Johtajuusakatemia 2021 on tarkoitettu vuoden 2021 puheenjohtajille, alueorganisaatioille, aluekilpailupäälliköille, Keskusliitolla ja alue- ja kansallisille kokouspäälliköille. Osallistujia on noin 150 ympäri Suomen.

Energy & Passion

Johtajuusakatemia 2021 järjestetään teemalla Energy & Passion. Tuomme esille Vaasan alueen energistä toimintaa ja intohimoa kehityksessä. Johtajuusakatemia tavoittaa nuoria, tulevaisuuden johtajia ympäri Suomen ja heidän kauttaan Vaasan alueen näkemykset, yritykset ja visio tulevaisuudesta saadaan koko Suomen tietoisuuteen. Energia ja intohimo tekemiseen on Vaasassa omaa luokkaansa – me uskallamme yrittää ja innostua!

Tervetuloa Vaasaan!

Tervetuloa Vaasaan, Pohjoismaiden energia -pääkaupunkiin sekä Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, meillä paistaa myös marraskuun loskasateessa.

Tiesitkö, että Vaasa on erittäin kansainvälinen kaupunki maailmanlaajuisten yritystemme ansiosta? Vaasassa pääset lisäksi kielikylpyyn, sillä kaupungissamme puhutaan suomen ja ruotsin lisäksi 95 muuta kieltä. Suosittelemme silti varaamaan mukaasi suomi-ruotsi-suomi sanakirjan, mikäli peruskoulun ruotsi on päässyt ruostumaan, silla koskaan ei tiedä, jos vaikka kohtaat kadulla ruotsinkielisen vaasalaisen. 

Vaasassa sijaitsee myös Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde Merenkurkun saaristo.

Majoitus

Haluamme tarjota osallistujille mahdollisimman helpon konseptin, yöpyminen on järjestetty samaan hotelliin, eli Scandic Vaasaan tapahtuman ajaksi, jotta liikkuminen olisi mahdollisimman vaivatonta. 

Upea uusi Scandicimme avautui vuonna 2018 ja sijaitsee Vaasan keskustassa rautatieaseman välittömässä läheisyydessä (200m). 

Neuvotellut huonehinnat johtajuusakatemian ajaksi: 

Yhden hengen huone 100.00€/yö 

Kahden hengen huone 120.00€/yö 

Hinnat sisältävät Alvin. 

 

Hintoihin sisältyy hotellin runsas ja maittava aamiainen. 

 

Hotellista löytyy ravintola, baari sekä tietysti sauna. Baariin neuvottelemme vielä hyvän hinnan kuohuvalle. 

Logistiikka

Kaikki tiet todellakin vievät Vaasaan, vaikka sijaitsemmekin rannikolla. Vaasaan pääsee vaivattomasti junalla, autolla sekä tietysti lentäen.  Tarvittaessa Vaasaan voi tulla vaikka laivalla, Uumajan kautta. 

 Juna saapuu hotellin viereen, 200 metrin päähän. Parkkipaikkoja autoille on paljon hotellissa. Lentokentältä on n. 11 km:n matka hotellille (julkiset kulkevat lentokentältä keskustaan sekä taksit. Jos samalla lennolla tulee paljon kamarilaisia, järjestämme heille kuljetuksen kentältä hotelliin). 

 Esimerkkejä junamatkasta: 

 – Helsinki – Vaasa 3h 45 min 

 Tampere – Vaasa 2h 

– Kuopio – Vaasa 6h 

– Oulu – Vaasa 4h 30 min 

– Jyväskylä – Vaasa 4h 

– Turku – Vaasa 4h 

Ohjelma

Ohjelma päivittyy näille sivuille kesän ja syksyn 2020 aikana.

Rekisteröityminen

Rekisteröintilinkki Lyytiin päivittyy tälle sivulle loppukesän 2020 aikana.