Johtajuusakatemia 2021

Johtajuusakatemia 2021 järjestetään Vaasan sijaan Varkaudessa 20.- 22.11.2020. Johtajuusakatemian tavoitteena on saada keinoja oman johtajuuden kehittämiseen, tiimijohtamiseen sekä strategian viemiseen käytäntöön. Johtajuusakatemiassa opitaan ihmisten johtamista, sitouttamista, motivaatiotekijöiden löytämistä sekä erilaisia johtajuuden työkaluja.
Johtajuusakatemia 2021 on tarkoitettu vuoden 2021 puheenjohtajille, alueorganisaatioille, aluekilpailupäälliköille, Keskusliitolla ja alue- ja kansallisille kokouspäälliköille. Osallistujia on noin 150 ympäri Suomen.

Ilmoittautuminen on sitova.
Voit ilmoittautua mukaan 6.11. klo 21.00 asti.

Koronaohjeistus

Tutustu SNKK:n koronaohjeistukseen täältä (PDF).

Energy & Passion

Johtajuusakatemia 2021 järjestetään teemalla Energy & Passion. Alkuperäisenä tarkoituksena oli tuoda esille Vaasan alueen energistä toimintaa ja intohimoa kehityksessä, sillä energia ja intohimo tekemiseen on Vaasassa omaa luokkaansa – me uskallamme yrittää ja innostua!

Teema sopii erinomaisesti myös Varkauteen – luovaa energiaa Itä-Suomesta.

Tervetuloa Varkauteen!

Tervetuloa Varkauteen, pieneen itä-suomalaiseen teollisuuskaupunkiin.

Tiesitkö, että Varkaus on kansainvälinen kaupunki maailmanlaajuisten yritystensä ansiosta? Reilun 20.000 asukkaan kaupunki on teollisuusyritysten ympäröimä ja siten vahvasti kansainvälinen. Kehittyvään kaupunkiin yhdistyy kaunis luonto ja vesistöt eikä aikaa kulu ruuhkissa.

Majoitus

Tarjoamme osallistujille mahdollisimman helpon konseptin, kaikki saman katon alla -paketin, joten yöpyminen sekä kokoukset ovat Hotel Oscarin tiloissa. Näin liikkuminen on vaivatonta ja voimme taata turvallisen kokousosallistumisen.

Huonehinnat, kun varaukset tehdään suoraan hotellista tai netin kautta merkillä ”Johtis”:

1 hengen huoneet:

Eco/Standard: 95€ / vrk
Superior: 115€ / vrk
Suite: 180€ / vrk

2 hengen huoneet:

Eco/Standard: 110€ / vrk
Superior: 130€ / vrk
Suite: 200€ / vrk

Turvallisuus

Kokouksen turvallisuuteen tullaan kiinnittämään erityistä huomioita.


Laajamittainen turvallisuussuunnitelma tehdään ammattilaisen toimesta yhteistyössä hotellin kanssa ja jokainen kokousosallistuja tulee saamaan turvallisuusohjeet sähköpostiinsa tapahtumaviikolla. Turvallisuusohjeita tulee noudattaa koko viikonlopun ajan ja niistä tiedotetaan aktiivisesti ja säännöllisesti koko kokousviikonlopun ajan. Olethan lisäksi muistanut ladata koronavilkun puhelimeesi?
Jokaiselle osallistujalle on olemassa henkilökohtainen käsidesi, lukuisten hotellissa sijaitsevien käsidesipisteiden lisäksi, maskeja on varattu riittävästi kaikille ja niitä täytyy pitää koko kokousviikonlopun ajan. Ohjelma on porrastettu niin, että ruuhkatilanteita ei pääse syntymään.


Tutustu tarkemmin SNKK:n koronaohjeistukseen täältä (PDF).

#Turvallinentapahtuma

Ohjelma

Julkaistaan pian!

Yhteistyökumppanimme