JCI VAASA

Kumppanuus

Näkyvyyttä Vaasan alueen nuorten vaikuttajien keskuudessa

Haluaako organisaatiosi tavoittaa 23-40 -vuotiaita aktiivisia toimijoita, päättäjiä ja tulevaisuuden tekijöitä Vaasan alueella? Lähde Vaasan Nuorkauppakamarin kumppaniksi, niin pääset verkostoitumaan kanssamme.

Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä mm. nettisivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme, Facebook-sivuillamme, jäsentapahtumissamme sekä kamarin painetuissa materiaaleissa. Ota yhteyttä niin sovimme yhdessä juuri sinun organisaatiolle sopivasta paketista!

Lisätiedot:
info@jcvaasa.fi

MIKÄ NUORKAUPPAKAMARI?

Vaasan Nuorkauppakamari on 23-40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien ja yrittäjien kansainvälinen johtamis-, kouluttamis- ja kehittymisjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Kamarit on jaettu Suomessa neljään maantietelliseen alueeseen. Vaasan kamari kuuluu C-alueeseen. Kattojärjestö kansallisesti on Suomen Nuorkauppakamarit ry. Maaorganisaatiot ovat osa kansainvälistä Junior Chamber International -järjestöä.

Toimintamme ydin on yksilön ja yhdistyksen kehittyminen. Kansainvälisyys on suuri osa kamaritoimintaa, kuten myös yritys- ja yhteiskuntasuhteiden ylläpitäminen, kepeämpiä aiheita unohtamatta. Toiminta on jaettu vuosittain vaihtuvien jäsenistön valitsemien hallituksen jäsenten vetämiin lohkoihin, joissa toimintaa tehdään usein projekteina.