Vallanvaihtojuhla

Vuosi on jälleen vierähtänyt ja sen myötä valta vaihtuu Vaasan Nuorkauppakamarissa. Tällä kertaa vallan vaihtumista juhlistetaan kolmen kamarin voimin yhdessä Seinäjoen Seudun sekä Suupohjan Nuorkauppakamareiden kanssa 5. tammikuuta Kyrö Distillery Companyn tiloissa. Illan aikana palkitaan kuluneen vuoden tekijöitä ja käädyt siirtyvät väistyvältä puheenjohtajalta hänen seuraajansa harteille. Tule kokemaan unohtumaton ilta hyvässä seurassa! Nauti hyvästä ruuasta ja tutustu naapurikamareidemme jäseniin.

Tilaisuuteen järjestetään kamarin jäsenille ja heidän seuralaisilleen maksuton kuljetus Vaasan keskustasta, tarkka aika ja paikka ilmoitetaan kyydin valinneille. Vaasan Nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, kunniajäsenet ja senaattorit sekä seuralaiset voivat ilmoittautua tapahtumaan oheisen lomakkeen kautta.

Paikka: Kyrö Distillery Company, Oltermannintie 6, Isokyrö
Aika: 5.1.2018 klo 18
Illalliskortti: 55 euroa (alkoholiton illalliskortti 45 euroa).
Pukukoodi: tumma puku/smokki (naisilla pitkä iltapuku)

Huom! Olethan ajoissa asialla, sillä  Vaasan nuorkauppakamarille on paikkoja rajoitetusti! Ilmoittaudu mukaan ja vahvista ilmoittautumisesi maksamalla illalliskortin hinta kutsussa mainitulle Vaasan Nuorkauppakamari ry:n tilille viim. 29.12.

Tiedustelut: Heidi Similä, puh. 040 0809908, s-posti similaheidi@gmail.com

Ilmoittaudu tästä

Tislaamokierros  klo 17:00-18:00 (vapaaehtoinen)
Osallistujilla on myös mahdollisuus tutustua Kyrö Distilleryn tislaamoon  ennen varsinaisen vallanvaihtojuhlan alkamista. Kierros alkaa klo  17:00 ja loppuu klo 18:00. Huom! Yhteiskuljetuksella Vaasasta ei  ehdi osallistua tislaamokierrokseen.